CLASS TIMETABLE

We have a range of classes for all ages and abilities running throughout the week.

Masters of Martial Arts Blackburn
 

MONDAY

LITTLE DRAGONS

(Ages 4 , 5 & 6)

5.30PM

45 Minutes

JUNIOR BEGINNERS

(Red to Orange Belt)

6.30PM

60 Minutes

JUNIOR COMPETITIONS
(Ages 7 to 15)
7.30PM
60 Minutes

ADULTS
(Ages 16 & above)
8.30PM
75 Minutes

 

TUESDAY

ADULTS

(Ages 16 & above)

12.30PM

75 Minutes

LITTLE DRAGONS

(Ages 4 , 5 & 6)

5.15PM

45 Minutes

JUNIOR BEGINNERS

(Red to Orange Belt)

6.15PM

60 Minutes

JUNIOR INTERMEDIATE
(Green Stripe to Black Belt)
7.15PM
60 Minutes

ADULT COMPETITIONS
(Ages 16 & above)
8.15PM
75 Minutes

 

THURSDAY

LITTLE DRAGONS

(Ages 4 , 5 & 6)

5PM

45 Minutes

JUNIOR BEGINNERS

(Red to Orange Belt)

6PM

60 Minutes

JUNIOR INTERMEDIATE
(Green Stripe to Black Belt)
7PM
60 Minutes

ADULTS
(Ages 16 & Above)
8PM
75 Minutes

 

FRIDAY

ALL JUNIOR BEGINNERS
(Red to Brown Belt)
8PM
60 Minutes

 

SATURDAY

ADULTS
(Ages 16 & above)
9AM
75 Minutes

LITTLE DRAGONS x2
(Ages 4 , 5 & 6)
10.45AM & 4.15PM
45 Minutes

JUNIOR BEGINNERS x2
(Red to Orange Belt)
11.30AM & 3.15PM
60 Minutes

JUNIOR ADVANCED & TEENS
(Brown Stripe to Cadet Black Belt & Teens)
12.30PM
60 Minutes

JUNIOR INTERMEDIATE
(Green Stripe to Purple Belt)
2.15PM
60 Minutes

DRAGON TOTS
(Ages 3 & 4)
1.30PM
30 Minutes

LADIES ONLY
(Ages 16 & above)
4PM
75 Minutes

MEMBERS FITNESS x2
(Ages 16 & above)
10.45AM & 3.15PM
45 Minutes